canberri

Entrants Freds

Anxoves del Cantabric doble zero amb pa cruixent amb tomàquet casolà i AOVE

29.50

Carpaccio de Círvia amb salsa nikkei, pipian de pinyons, puré de pastanagó y llimes i chips de plàtan mascle.

22.50

El nostre carpaccio de vedella reinventat, suc de pebreres torrades, formatge curat de Maó i parmesà

21.50

Ensalada teba de llagostins i pollastre pagès amb fruites seques vinagreta de taronja amb salsa Caesar

21.50

Ensaladilla russa especial amb patató, ou pagès i làmines de ventresca de tonyina vermella i maionessa de festucs.

19.50
canberri

Entrants Calents

Aspàrrecs blancs cruixents sobre cremós de pinya de col i formatge Idiazabal amb flor de salmó.

19.50

Cansalada confitada amb sardina fumada i salsa hoisin.
(salsa agredolça amb soja fermentada)

19.50

Croquetes de cecina de Lleó amb toffe de cebetes torades
(6 unitats)

22.80

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps

22.00

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres i escuma de patata

21.50
canberri

Carn

Gàltes de porc ibèric amb parmentier de patata dolça, cebetes caramelitzades, albergínies amb tàperes y olives negres i cruixent de tapíoca

29.50

Entrecotte Black Angus premium d'argentina amb puré de carabassa especiada, patató bollit amb salsa de mojo vermell i pastel de brocoli

32.00

Garró de xai d'eivissa amb remolatxa vermella encurtida sobre un cous-cous de verdures i gelatina de cudonys

32.00

Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec

32.00

Filet de bou amb foie, salsa de cama-secs i trufa acompanyat d'una lassanya de patata eivissenca bicolor

37.80
canberri

Peix

Llom de círvia sobre un arros cremós de bolets espàrrecs verds y salsa de verdures amb safrà y un pesto de fonoll

34.00

Arrós Carnaloir a la llauna de sèpia i gamba vermella amb puntas d'espàrrecs verds i mahonesa de safrà

44

Bacallà glassejat amb allioli i mel i tomata sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs

29.50

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanaguesi cítrics aromatitzada de tòfona blanca

31.50

Frita de calamar i polp estil eivissenc amb espuma de boniato torrat i cruixents de patató i fulles de kale

27.50

Llom de círivia sobre arròs de espàrrecs verds i salsa de verduretes al forn amb safrà

34

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa amb una salsa de soja i vi dolç

35.50
canberri

Postres

Assortiment de formatges

16.00

Xarrup de llimona amb vodka

10.50

Torradeta de Santa Teresa de pa Brioche, amb aroma de crema de whisky
( Baileys) escuma de natillas y gelat de galleta Maria Dorada.

12.50

Flaó en dos conceptes, tradició i revisió actual

12.00
canberri

Vermut

Dos Déus.
( Negre) D.O.P. Priorat. El 80% de Vermut és madurat durant 5 anys amb botes que han contingut Xerés.

7.50

Lustau. Cádiz. Verumt negre envellit en botes de amontillado de Xeréz

7.50

Es Polvorí. D.O Penedés- Vemut ecológic, aperitiu vínic elaborat a partir de vi blanc aromatitzat amb subtàcies vegetals

6.50

Can Rich. Negre. Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.

7.50

Combinació d'una cuidada selecció de vins de la terra d'Eivissa amb herbes naturals aromàtiques.

7.50

Es Vermut. Formentera. Al vi base se li possa un poc de most de raïm
(per aportar dolçor) una mescla de plantes aromàtiques en les quals predomina l'absinti que li donen caràcter i l'amargor natural que juntament amb l'alchol el fan tan carecterístic.

7.50

Rubbino. Negre. Vermút Premium de la casa Martini.

5.50

Negre. Réus, cuna del vermut. Elegant, rodó, el qual aconseguéix un equilibri entre l'amora dolç de les herbes i el bitter, aportant-li aquest gust tant carecterístic

7.50
canberri

Sangria

Blanco litro

23.50

Cava 1. litro

24.50

Tinto 1.5 litro

26.00

Blanco. 1.5 Litro

27.50

Cava 1.5 litro

32.50
canberri

Aperitius

Caipiroska

12.00

Moscow Mule. Cóctel amb base de vodka i suc de llima acabat amb ginger beer.

10.00

CHANDON GARDEN SPRITZ. S'elabora a partir d'un vi escumós argentí, macerat amb un extracte natural de pell de taronja, herbes i espècies.

9.5

Copa Verdejo

7.50

Americano

7.50

Negroni

8.50

Aperol-Spritz

10.00

Ginger-MInt
( Sin Alcohol)

8.00

Copa de cava Bl.
( ecológico)

9.50

Copa de cava Rosado
( Pinot Noir)

9.50

Kir Royal

9.50

Fino. Sherry extra-dry

4.50

Moscaltel. Can Rich dulce

8.50

Pedro Ximenez.
( Sweet wine)

8.00

Oporto Rubí

6.50

Mojito Llima

12.00

Maduixa Mojito

12.00

Caipirinha

12.0

Copa Ribera del Duero

7.50

Copa Rioja

7.50
canberri

Cerveses

Cervesa sense glúten

4.50

Estrella de Galicia 0.33

4.50

Shandi 0.33

3.80

Shandi 0.50 litro

4.80

Clara 0.33

3.80

Clara 0.50 litro

4.80

Caña 0.33

3.80

Caña 0.50

4.80

Alhambra 1925

4.00
canberri

Refrescs

Kombucha

4.50
canberri

Aperitius Premium

Martin Miller

16.50

G-vine Flors

14.50

Gin Mare

12.50

London Gin

10.00

Citadelle

12.50

Mombassa

12.50

Seegrams

10.00

Beefeater 24

12.50

Bulldog

12.50

Hendrik´s

16.50

Ish

12.50

Brockmans

12.50

Puerto de Indias

12.50

Grey Goose

18.50

Ciroc

16.0

Belvedere

12.80

Zacapa 23

26.50

Johnny Walker et. Negra

16.50